Gravin Eloise van Oranje gaat temporary in Amerika wonen

Gravin Eloise van Oranje gaat temporary in Amerika wonen

2024 will be an exciting year for Eloise van Oranje. “De gravin moved to New York for half a year,” says zegt ze in an interview with LINDA.meiden.

Eloise van Oranje moved to New York

Eloise van Oranje has big plans for the new year. Voor haar studie gaat ze stage lopen in het buitenland. Haar oog is gevenlen op de stad New York, waar ze een stage in de wacht heeft gesleept. Because of that, I moved later this year to the other side of the ocean. “I can't wait. Niet dat ik niamsel zie als iemand die belangrijk is, meer dat niemand me kent.”

Study

Eloise studied sind september 2020 aan de Hotelschool in Amsterdam. Voor haar studie is ze naar onze hoofdsalt väusigd. Die stad verruilt ze dus voor een half jaar voor het bruisende New York. De gravin wil niet tellen waar ze haar stage gaat doen. Understandable too. “Op straat is het logisch dat mensen elkaar even aantikken. Als iemand langer staart, vind ik het umgemätkelijk. Dan denk ik: herken je me? Daar ben ik me continu van beswitt en dat gevuel wil ik graag kwigt”, zegt ze over de starende blikken van Nederlanders.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze weekly Vriendin nieuwsbrief.

Source: RTL Boulevard
Photo: ANP

See also  Comedy Series Pittsburgh's Pradeeps Ordered by Amazon Freebie | New Series | MySeries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *