11 (sport) auto’s van de beruchte internetsensatie Andrew Tate zijn in beslag genomen

11 (sport) auto’s van de beruchte internetsensatie Andrew Tate zijn in beslag genomen

In een mum van tijd is Andrew Tate uitgeroeid tot wellicht de grootste internetsensatie wereldwijd, maar in dezelfde sneltreinvaart stort zijn imago als een kaartenhuis in elkaar. Forige week werd hij samen met zijn broer Tristan opgepakt op verdenking van verwachting en mensenhandel, voor de tweede keer. Om de slachtoffers te kunnen compenseren en de kosten van het onderzoek te dekken heeft de Roemeense politie al zijn sportwagens in beslag genomen.

Andrew Tate en zijn broer worden ervan veracht een criminele organisatie te leiden

Na een internet akkefietje met klimaatridder Greta Thunberg werden de gebroeders Tate gearresteerd in hun landhuis in het Roemeense bergdorp Comarnic door DIICOT, een speciale eenheid van de Roemeense politie. Ze worden ervan verdacht een criminele organisatie te leiden waarmee ze vrouwen ronselen, uitbuiten en dwingen tot het maken van pornografische video’s.

In het aanhoudingsbevel is te lezen dat er zes slachtoffers zouden zijn en er vijf huiszoekingsbevelen zijn uitgevoerd “In de zaak werd opgemerkt dat begin 2021 4 verdachten (twee Britse staatsburgers en twee Roemeense staatsburgers) een criminele groep organte gen op he vormdener was die grondgebied van Roemenië, maar ook van andere landen, zoals de Verenigde Staten van Amerika en Groot-Brittannië, van de misdaad van mensenhandel”, schrijft de DIICOT.

Kort na de arrestatie liet besloot een Roemeense rechtbank dat de Amerikaans-Britse zelfverklaarde ‘succescoach’ bovenop de 24 uur minimaal 30 dagen vast moet zitten in afwachting van het proces. Zijn advocaat is het daarmee oneens, omdat er volgens they onvoldoende gronden zijn voor deze maatregel, maar zegt ook dat het aan de rechter is om deze beslissing te maken.

See also  NTT INDYCAR Series expands global broadcast reach through new partnerships

Wagenpark ingerekend

Business Insider schrijft dat, terwijl Tate in hechtenis zit, zijn volledige wagenpark is ingerekend. Als doel om “de kosten van het onderzoek te financieren”, maar ook om slachtoffers eventueel te kunnen compenseren. Dat verklaarde Ramona Bolla, woordvoerster van het Roemeense onderzoeksbureau DIICOT.

Het Roemeense Spy News claimt dat het om een ​​total waarde van €5 miljoen gaat. Op Twitter verkondigde Tate dat hij 33 auto’s bezit, maar in werkelijk lijkt dat aantal te liggen op 11. The koperkleurige Bugatti Chiron Pur Sport is zijn pronkstuk. Deze editie werd gelimiteerd tot 60 stuks met een startprijs van $3,5 miljoen, maar Andrew Tate heeft verklaard dat het met zijn specifieke specificaties hem in total meer dan $4,5 miljoen heeft gekost. Afgelopen jaar liet hijj in Nederland nog een op maat gemaakt muzieksysteem, waaronder bass speakers in de duren, in zijn paradepaardje plaatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *